AKTIVITETER I SÖDERMANLANDS LÄN
Uppdaterad 2018-01-29

 

Kontaktombud >>
  Elisabet tel 070-828 33 22, mail elisabet.olow@outlook.com
Lillemor tel 0152-20024, mobil 0705-353444, mail lillemor.frisen@bahnhof.se
Morgan tel 070 353 17 33, mail morganfredriksson@me.com
Lena tel 070-640 80 03, mail
f.lena1@live.se
 

Lördagen den 10 mars
Vårupptakt med sedvanligt besök hos Sune Trygg i Tungelsta. Vi får verkligen frossa i pelargoner. Har Du aldrig varit där så ta chansen. Vi ses där kl 10.00 och framåt.


Torsdag-söndag 22-25 mars
Trädgårdsmässan går av stapeln –inträdesrabatten finns i Bulletinen
nr 4 som kom strax före jul. Där finns också Medlemskortet och Värdekupongen som kan bytas mot en present i vår monter.
Vill Du vara med och sälja eller lämna sticklingar eller stå i montern läs på sid. 10 i senaste Bulletinen om hur Du skall gå till väga. Vi behöver Dig.


Lördagen den12 maj
Vi provar ett nytt ställe – Oscarsberg utanför Nyköping. Vi säljer sticklingar och informerar om Pelargonsällskapet. Om Du vill vara med, kontakta någon av oss, det gäller alla våra aktiviteter. Det skulle vara kul om vi blev några fler.


Lördagen den 19 maj
Vi deltar när Julita har sin Pelargondag. Kom ihåg att ha medlemskortet med. Här säljer vi sticklingar och informerar om sällskapet. Vi kommer också att hålla ett föredrag om pelargoner.


Söndagen den 3 juni  kl. 14.00 är
Vi är välkomna hem till Lena och Morgan för att se på deras miniatyrer, dvärgar, vildar och zonarticpelargoner. Kontakta Morgan eller Lena om Du är intresserad.Du är varmt välkommen till alla aktiviteter som presenteras här. Kanske vill Du själv ha ett besök hemma hos Dig. Hör av Dig i så fall. Har Du tips på andra ställen vi kan besöka eller aktiviteter så är vi intresserade, hör gärna av Dig. Håll också koll på hemsidan, om något tillkommer så annonseras det där.

Verksamheten under hösten återkommer vi till via mail om Du misstänker att vi inte har Din mailadress, kontakta då medlemsregister@pelargonsallskapet.com så får Du våra mail framöver.


 
Om Du vill få besök och ordna en pelargontfräff hemma hos Dig så hör av Dig till Lillemor eller Elisabet.