Till bildgalleriet

Vårt ständigt växande bildgalleri har just nu drygt 3000 bilder. Vill du lämna bidrag till Bildgalleriet? Skicka ditt bidrag till webmaster@pelargonsallskapet.com.

Pelargonsällskapets Bildgalleri

Galleriet tar tacksamt emot bilder på pelargonsorter som inte redan finns i galleriet samt också betydligt bättre bilder än redan liggande bild. Vi önskar bilder på blomman, på plantan samt också på bladet, om detta inte framkommer tydligt på någon av de andra bilderna. Skicka helst originalbilder, alltså obehandlade bilder. En beskrivning med de fakta du känner till om pelargonen önskas också. Vi har goda möjligheter att hjälpa till med att ta fram pelargonbeskrivningar, om du tycker att det är svårt.

Vill du att dina bilder också ska finnas i Pelargonsällskapets Bildbank, meddela detta till webmaster@pelargonsallskapet.com, så ombesörjs detta. Även andra trevliga pelargonbilder än de som behövs i Bildgalleriet önskas där.

Pelargonsällskapets Bildbank

Pelargonsällskapet håller sedan många år tillbaka på att bygga upp en Bildbank. Bildbankens bilder får användas i Pelargonsällskapet verksamhet, till exempel publicering i Pelargonbulletinen, till hemsidan, till föreningens trycksaker och till bildspel som visas i föreningens regi. För närvarande innehåller Bildbanken runt 3700 bilder, donerade av ett fyrtiotal fotografer. Alla ni fotografer får ett stort, stort tack för detta fantastiska bidrag till Föreningen. Men fler bilder behövs alltid! Nya pelargoner tillkommer hela tiden, och många gamla finns inte på bild ännu. Skicka bilderna till webmaster@pelargonsallskapet.com. Skriv i mailet att du vill ha bilderna i Bildbanken.